Transparència

El nivell de transparència de la gestió realitzada per l'Ajuntament s'avalua a través de diversos indicadors, que designen quina informació ha d'estar publicada al web municipal, establerts per:

1- L'Índex de Transparència d'Ajuntaments (ITA), elaborat per l'organització no governamental Transparency International España dedicada a combatre la corrupció, que congrega la societat civil, el sector privat i els governs en una vasta coalició global.

2- El Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona i el seu segell de transparència Infoparticipa, basat en el Mapa de les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya.

3- Els indicadors de la nova Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

 

 

El portal Transparència Catalunya està gestionat per la Generalitat de Catalunya. És un sistema integral de publicitat i informació en format electrònic que permet a les persones un accés fàcil i gratuït a la informació sobre les administracions locals i sobre altres actors. Aquests actors, per la seva relació amb l’Administració, es troben en obligació de publicar les seves dades (entitats, organitzacions, grups d’interès...) perquè els ciutadans els puguin identificar.

Ves al portal de transparència de l'Ajuntament de la Riba

Ves al portal de transparència de la Generalitat de Catalunya

 

Consulta els Indicadors de Transparència de l'Ajuntament de la Riba

Indicadors ITA

Indicadors d'Infoparticipa

Indicadors de la Llei de Transparència

A. Informació sobre la Corporació municipal A. INFORMACIÓ INSTITUCIONAL I ORGANITZATIVA    SegüentNúm d'indicadorDescripcióAccés a la informacióData d'actualització A.1. Informació sobre els càrrecs electes i el personal de l'Ajuntament   1S'especifiquen dades biogràfiques de l'alcalde/ssa i dels...
Indicadors del Mapa Infoparticip@  1. TRANSPARÈNCIA DE LA CORPORACIÓ  1.1. Qui són els representants polítics? 1Es dóna informació bàsica sobre l'alcalde o l'alcaldessa: nom i cognoms, foto i partit polítc?L'alcaldessa2Es dóna informació bàsica sobre l’alcalde o l’alcaldessa: biografia i/o...
A. Informació institucional i organitzativa A. INFORMACIÓ INSTITUCIONAL I ORGANITZATIVA    SegüentNúm d'indicadorDescripcióAccés a la informacióData d'actualització A.1. Informació institucional   1Competències i funcionsCartipàs municipalReglament Orgànic MunicipalAgost de 2019 2Organigrama de l'...
Subscriure a